Twin Spin

ONTVANG 100 GRATIS SPINS (geen storting vereist) FREE SPINS BIJ ELKE STORTING

Wanneer je een combinatie zoekt van een videoslot en de oude vertrouwde fruitmachine dan zal jij je uren kunnen vermaken met de Twin Spin. Deze automaat heeft de unieke feature dat er altijd twee rollen tegelijk draaien en stoppen. Vandaar ook de naam Twin Spin. Wat je vooral aan zal spreken is dat je maar liefst 243 mogelijkheden om te winnen en dat is natuurlijk enorm. Het is telkens verschillende welke twee rollen op hetzelfde moment gaan draaien. Wat wel zeker is dat is dat deze rollen dezelfde uitkomst zullen hebben. Dit verhoogd dus de kans dat je een leuke prijs gaat winnen. Wanneer je drie of meer symbolen hebt dan heb je al recht op een leuke winst.

Automatisch gaan spelen

Wil je nu niet de hele tijd op de muis gaan klikken dan is er ook de mogelijkheid om automatisch te gaan spelen. Dit doe je door voor ‘Auto Play’ te gaan kiezen. Wat je dan doet is aangeven hoeveel je per spin in wilt gaan zetten en hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Daarna kun je lekker achterover gaan zitten en wacht je af tot je een leuke winst hebt behaald. Wil je dan toch na een aantal spellen stoppen of een aanpassing maken dan is dit altijd mogelijk. Uiteraard kun je ook op de Twin Spin free spins krijgen en op deze manier maak je wel op een hele voordelige manier kans op een gigantisch geldbedrag.

Heb je een winnende combinatie gedraaid dan wordt dit duidelijk aangegeven en je ziet ook direct wat je winst is. Win je nu de jackpot dan zal je helemaal gelukkig zijn aangezien je dan vele duizenden euro’s op je bankrekening kunt laten bijschrijven. Het is vooral de actie die je aan deze kast zal binden. Je bent ten eerste benieuwd naar welke twee wielen er aan elkaar gekoppeld worden en daarna ben je uiteraard nieuwsgierig naar hoeveel je wel niet gaat winnen.

Chibeasties
Go Bananas
Lights
Mega Fortune
South Park
Twin Spin