Silent Run

ONTVANG 100 GRATIS SPINS (geen storting vereist) FREE SPINS BIJ ELKE STORTING

Trek je marinekostuum maar vast aan en bereid je voor op een prachtig avontuur. In het videoslot Silent Run ga je namelijk mee op een onderzeeër. Direct wanneer het spel gestart wordt dan hoor je al een dreigend muziekje en dan weet je dat je een heel avontuur te wachten staat. Er zijn vijf wielen te vinden in dit spel en daarop zien we afbeeldingen van de onderzeeër zelf, van attributen die je in deze onderzeeër vindt en je ziet diverse letters. Uiteraard is ook de wild aanwezig om je te helpen makkelijker winnende combinaties te maken. Met het videoslot Silent Run free spins gebruiken is ook mogelijk. Op deze manier geef je gratis spins en maak je toch kans op een leuk geldbedrag.

De eigenschappen van het videoslot

Laten we eens naar de eigenschappen van dit videoslot kijken. We zien dat er vijfentwintig winlijnen zijn en dat je dus een grote kans hebt om winnende combinaties te gaan draaien. Het inzetten is eenvoudig en je kunt ook automatisch gaan spelen. Dit doe je door eerst aan te geven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en vervolgens geef je dan aan hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Het enige wat je dan nog maar hoeft te doen is rustig achterover te gaan zitten en te bekijken hoeveel je winst gaan worden.

Het Silent Night videoslot is een prachtig spel. Netent heeft echt een sfeer neer weten te zetten en je zal dan ook helemaal meegezogen worden als je aan het spelen bent. Probeer het maar eens en je zal meteen zien dat jij vol spanning aan het spelen. Dat je met dit videoslot dan ook nog eens vele duizenden euro’s kunt gaan winnen als je de jackpot weet te winnen dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Toch zijn er ook voldoende andere combinaties die je een mooie winst weten te bezorgen.

Cyrus the virus
Gonzo’s Quest
Lights
Mega Fortune
Silent Run
Wonky Wabbits