Lights

Lights nu proberen
ONTVANG 100 GRATIS SPINS (geen storting vereist) FREE SPINS BIJ ELKE STORTING

Lights is een videoslot wat zich afspeelt in de Aziatische wereld. Je ziet lantaarns op de wielen staan en daarnaast diverse letters. Het is uiteraard de bedoeling om zoveel mogelijk winnende combinaties te gaan draaien. Dit kun je doen op één van de vele winlijnen die er beschikbaar is. Je zal merken dat wanneer je eenmaal aan het spelen bent dat je dan echt in de sfeer van het spel wordt meegezogen. Alles is er aan gedaan om het spel zo mooi en goed mogelijk te maken. Dit zie je dan niet alleen aan het uiterlijk van het spel maar dat merk je ook aan de bediening.

Er zijn grote bedragen te winnen

Direct als je het spel gaat spelen dan is al te zien hoeveel er wel niet te winnen is. Je weet dan ook meteen dat wanneer je de jackpot weet te winnen dat je vele duizenden euro’s rijker zal zijn. Hoewel het een zeer spannend spel is kun je ook echt tot rust komen met dit spel. Je kunt op deze website ook lezen over het videoslot Silent Night en dit brengt echt een heerlijke spanning met zich mee door de spannende muziek en de indrukwekkende afbeeldingen.

Bij dit videoslot is dit anders. Hier hoor je rustgevende muziek en zie je mooie afbeeldingen. Dit maakt het natuurlijk niet dat dit videoslot slechter is. Juist wanneer je op alle gemak wilt spelen dan is de keuze voor dit videoslot prima. Gebruik je bij Lights free spins dan kun je dus een bepaald aantal spellen gratis gaan spelen. Uiteraard maak je dan nog steeds kans op die mooie geldbedragen. Het beste kun je zelf eens gaan spelen en dat kun je gratis gaan doen op deze pagina. Je ziet dan direct dat dit wel een heel erg mooi videoslot is waar je met erg veel plezier op zal spelen.

Cyrus the virus
Gonzo’s Quest
Mega Fortune
South Park
Starburst
Wonky Wabbits