Starburst

ONTVANG 100 GRATIS SPINS (geen storting vereist) FREE SPINS BIJ ELKE STORTING

Starburst is een prachtig videoslot van Netent. Op de wielen zie je fraaie kristallen staan en het is ook een zeer duidelijk en overzichtelijk videoslot. Het is bij dit spel mogelijk om to 50.000 munten te gaan winnen en je kunt dus leuke geldbedragen gaan verdienen. Er zijn tien winlijnen en deze werken ook nog eens beide kanten op. Het meest bekende figuur wat we op de wielen vinden dat is het cijfer zeven. Uiteraard zijn de wilds ook aanwezig en hiermee kun je dan nog meer combinaties gaan maken. Genoeg mogelijkheden dus om je lange tijd te gaan vermaken en om met een leuk geldbedrag het virtuele casino weer te gaan verlaten.

Het is mogelijk om gratis te gaan spelen

Bij deze gokkast is het mogelijk om gratis te gaan spelen en dit geeft je dan de mogelijkheid om het videoslot goed te leren kennen. Dit kun je doen door het spel alleen maar aan te klikken. Het is dus niet nodig eerst een storting te gaan plaatsen of om je eerst te gaan registreren. Wanneer je dit gaat doen dan speel je voor je plezier en dan kun je dus ook geen echt geld winnen. Dit is misschien wel niet zo spannend maar het geeft je wel een goede indruk hoe leuk deze kast wel niet is en welke afbeeldingen er op de wielen te vinden zijn. Je ziet dan ook meteen dat het prachtig is weergegeven en dat ook de muziek goed bij de sfeer past.

Heb je nu een winnende combinatie gedraaid dan zie je dit op een fraaie wijze op het scherm. Er wordt dan weergegeven welke winlijn dit is en wat voor winst je hebt behaald. Al spelende leer je het spel dus ook kennen en je zal merken dat je ook steeds meer plezier krijgt aan het spelen. Doordat er tien winlijnen zijn is de kans behoorlijk aanwezig dat je regelmatig een winnende combinatie draait en dat je dus een leuk bedrag wint. Wie weet win jij wel de jackpot en dit betekend dat je dan vele duizenden euro’s hebt gewonnen. Wanneer je een combo of een supercombo hebt gedraaid dan spat het enthousiasme helemaal van je scherm en dan weet je dat je helemaal een leuke winst hebt weten te behalen.

Het inzetten en het spelen

Het inzetten gaat zeer eenvoudig en je kunt zowel met een kleine als een grote inzet gaan spelen. Wil je nu niet de hele tijd op je muis blijven klikken dan kun je ook voor autoplay gaan kiezen. Je geeft dan aan hoeveel je per spin in wilt gaan zetten en je geeft het aantal spins aan. Vanaf dat moment hoef je alleen maar achterover te gaan zitten en kijken hoeveel je verdient. Wil je dan toch nog tussentijds stoppen dan is dit altijd mogelijk. Wanneer je op Starburst free spins wilt gebruiken dan is dit ook mogelijk en dan kan het zomaar zijn dat jij met deze gratis spins een groot bedrag gaat winnen. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.

Cyrus the virus
Gonzo’s Quest
Lights
Mega Fortune
Silent Run
Twin Spin