Eggomatic

Eggomatic nu proberen
ONTVANG 100 GRATIS SPINS (geen storting vereist) FREE SPINS BIJ ELKE STORTING

Eggomatic draait om kippen en kuikens maar dan wel hele bijzondere kippen en kuikens. Zo zie je bijvoorbeeld robots voorbijkomen op de wielen. In totaal zijn er vijf wielen waarop je speelt en naast de kippen en de kuikens zie je ook het wild symbool op de wielen. In totaal zijn er tien winlijnen waarop je winst kunt behalen. ALs je meteen zien wilt hoe de looplijn van een winlijn is dan hoef je alleen maar met de muis hierop te gaan staan. Draai je nu een winnende combinatie dan zie je een prachtige animatie. Dit is dan bijvoorbeeld een kip die geen ei legt maar die winst gaat leggen. De munten die vliegen je dan ook om de oren.

Het bedienen is erg eenvoudig

Wanneer je dit videoslot wilt bedienen dan is dit erg eenvoudig. Je geeft aan hoeveel je in wilt gaan zetten en je kunt een spin aan de kast gaan geven. Het is ook mogelijk om met één druk op de knop het maximale bedrag in te gaan zetten. Wil je nu meerdere spellen met dezelfde inzet gaan spelen dan kun je ook voor auto play gaan kiezen. Het is dan de bedoeling dat je aangeeft wat je in  wilt zetten per spel. Daarna geef je welk aantal spellen er gespeeld moeten worden. Je kunt dan rustig toekijken of er een mooie winst wordt behaald.

Aan de zijkant van het spel zie je een automaat en dit is dan de ‘Eggomatic’, deze legt eieren bovenop het spel en het is jouw taak om deze vrij te spelen. Dit zal je dan uiteraard weer een leuke winst op gaan leveren. Wanneer je met de Eggomatic free spins gaat gebruiken dan kun je heel simpel gratis gaan spelen. Uiteraard blijf je dan wel gewoon kans maken om de jackpot van duizenden euro’s te gaan winnen. Probeer dit videoslot hieronder gratis.

Chibeasties
Cyrus the virus
Eggomatic
Gonzo’s Quest
Mega Fortune
Silent Run