Wonky Wabbits

ONTVANG 100 GRATIS SPINS (geen storting vereist) FREE SPINS BIJ ELKE STORTING

Spelen op Wonky Wabbits betekend dat je veel plezier zal gaan hebben. Het is een prachtig gemaakt spel wat regelmatig een glimlach op je gezicht zal laten verschijnen. We willen je dan ook uitnodigen om dit spel maar eens snel te gaan proberen. Dit kun je gewoon op deze pagina doen en je kunt dan ook nog eens gratis gaan spelen. Ook is het mogelijk om op Winky Wabbits gratis spins te gaan gebruiken. Hiermee speel je dan gratis en dan maak je ook nog eens kans op een mooi geldbedrag. Genoeg redenen dus om het spel zelf eens te gaan ervaren.

Het prachtige design van dit spel

Uiteraard speel je om te winnen maar dit is ook een spel waar het ook echt leuk is om op te spelen. Dat komt door het prachtige design en de sfeer die er door dit spel wordt neergezet. Zo zie je af en toe een vogeltje door het scherm heen vliegen en past ook de muziek prima bij het spel. Aan de zijkanten daar zie je de gekke konijnen regelmatig opduiken. Op de wielen zien we onder andere groenten die je in een moestuin vindt zoals broccoli en tomaten. Er zijn in totaal vijftien winlijnen waarop je kunt gaan winnen. Het is dan ook regelmatig raak en je zal vele winnende combinaties kunnen draaien.

De animaties die je ziet als je een winnende combinatie hebt gedraaid die zijn enorm grappig. Ook hierbij zie je dan weer de gekke konijnen voorbij komen. Er zit dus veel humor in het spel. Toch is het ook belangrijk dat je weet dat je met het spel enorme geldbedragen kunt gaan winnen. Je kunt wel zeggen dat dit dus een ideale combinatie is. Wil je tijdens het spelen echt plezier beleven en een goede kans maken op een leuk geldbedrag dan is dit een videoslot wat je zeker moet gaan proberen.

Chibeasties
Cyrus the virus
Eggomatic
Go Bananas
Mega Fortune
Twin Spin